Schuif aan en eet mee!

Schuif aan en eet mee!
zaterdag 2 maart 2024 | 17.00 of 18.30 uur | uitsluitend na opgave | met taxiservice

Met elkaar zijn we als gemeente al meer dan 20 jaar in touw voor die ander in Oost-Europa en Afrika. Ook dit jaar organiseert de PLU-commissie voor dit goede doel weer een winterbuffet. Schuif op één van de tijden aan in de grote zaal van ons kerkgebouw en eet heerlijk mee!

Buffet
Naast twee soorten soep en verschillende stamppotten serveren we dit jaar ook nasi, bami en diverse salades. Als nagerecht is er vers fruit. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu.

Kosten en betalen
Omdat we iedereen een plekje gunnen, mogen u en jij zélf bepalen welk bedrag jullie voor deelname aan dit buffet over hebben. In de postvakjes ligt een envelop waarin dit bedrag gedaan kan worden. Neem deze gevulde envelop mee naar het buffet en deponeer deze in de bekende groene bus. Het bedrag via de bank overmaken kan ook: NL70 SNSB 0964 1126 47 t.n.v. PLU CGK Kampen. Deponeer in dat laatste geval een lege envelop in de groene bus.

Taxiservice
Omdat we graag iedereen in de gelegenheid willen stellen om mee te eten, is er een taxiservice voor ouderen zonder vervoer of voor wie slecht ter been is. Wilt u hiervan gebruik maken, bel dan met Jaap van Boven, tel. 038-33242220.

Aanmelden
Eten u en jij mee? Van harte welkom! Vul het aanmeldformulier uit uw en jouw postvakje in óf gebruik het online formulier via de link hieronder. Hartelijk bedankt alvast!

online aanmelden

Meer informatie? 
Bel of mail met  Alice Fuite (alice.fuite@gmail.com, tel. 06-28584065) of Piet Voerman (pietvoerman@hotmail.com, tel. 038-3318203 of 06-37136716).