Startzondag 17 september

Zondag 17 september willen we met elkaar het kerkelijke seizoen van 2023 – 2024 starten met een feestelijke, gezellige dag. Want samen gemeente mogen zijn, en daarbinnen met elkaar allerlei activiteiten kunnen organiseren en doen, is een cadeau van God. We zijn Hem er dankbaar voor!

Tijdens de morgendienst, die om 9.30 uur begint, zal er extra aandacht zijn voor onze kinderen. Na de morgendienst zijn er voor de kinderen verschillende activiteiten gepland zoals taart versieren, knutselen en schminken. Voor de volwassenen en jongeren worden interactieve activiteiten georganiseerd zoals een puzzeltocht of keuze uit spellen. Gezellig blijven kletsen zonder erg actief te zijn, mag natuurlijk ook altijd.

Daarna gaan we gezamenlijk eten, het idee is een “American Party”. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk mensen iets lekkers meenemen, de organisatie zorgt dat er genoeg is.

Dit alles sluiten we af met een aangepaste korte middagdienst om ongeveer 14.30 uur.

Van harte welkom!

 

Vragen over deze startzondag? Neem gerust contact op met Arne Nieuwenhuis of Peter van den Bos.