Oliebollen voor het goede doel!

Onze PLU-commissie organiseert ook dit jaar weer een oliebollenverkoop voor het goede doel*. I.v.m. de actuele coronamaatregelen bakken we ze niet zelf maar doet “de echte warme” bakker Spijkerboer uit Oosterwolde dat voor ons.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar: oliebollen mét of zónder krenten/rozijnen. Ze worden uitsluitend per zak van 10 stuks verkocht, à € 6,95 per zak.

Er kan besteld worden door het bestelformulier in te vullen en deze te mailen naar Alice Fuite of Gerrit Noordman. Uw bestelling telefonisch doorgeven is ook mogelijk, zie voor de contactgegevens het bestelformulier.

Doe dit uiterlijk 27 december (18.00 uur). En wanneer u uw bestelling hebt gedaan, maak dan het totaalbedrag van uw bestelling over naar het bankrekeningnummer wat op het bestelformulier vermeld staat. Alvast heel hartelijk bedankt.

Op vrijdagmiddag 31 december tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u uw bestelling ophalen bij ons kerkgebouw. Voor wie echt niet in de gelegenheid is om af te halen, is thuisbezorging mogelijk!

Bestellen? Klik hier voor het formulier en aanvullende informatie!

 

*De netto opbrengst van deze actie komt ten goede aan hulpverlening in Oekraïne, Roemenië en Hongarije en aan diverse zendingsprojecten.