Vespers in de Stille Week: 29 maart t/m 1 april 

Samen met de NGK, de CGK en de GKV in Kampen en IJsselmuiden organiseren we in de Stille Week weer vesper-vieringen, waarbij dit net zoals vorig jaar digitaal zal plaatsvinden. Ook al kunnen we de vespers niet fysiek houden met elkaar, dan is er toch verbondenheid met onze Heiland Jezus. En door Jezus’ lijden en sterven zijn we ook verbonden met elkaar.

Normaliter zouden de vespers worden gehouden in de lijdensweek op maandag t/m donderdag, zowel in Kampen als IJsselmuiden. Inmiddels hebben alle gemeenten in het afgelopen jaar de digitale uitzending van diensten op diverse manieren mogelijk gemaakt. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen dat de vespers elke avond door een andere gemeente worden uitgezonden.

Dit houdt in dat de vespers iedere avond van 29 maart t/m 1 april vanaf 19.30 uur online te volgen zullen zijn op de volgende manier:

29-03 – CGK Kampen: http://youtube.com/CGKKampenkerk

30-03 – NGKV IJsselmuiden: YouTubekanaal NGKV IJsselmuiden

31-03 – NGK Kampen: YouTubekanaal NGK Kampen

01-04 – GKV Kampen-Noord: https://kerkdienstgemist.nl/stations/740/events/live

De vespers zijn kort en duren maximaal een half uur. De voorgangers en muzikanten komen zoals elk jaar uit de verschillende samenwerkende kerken. We nodigen u/jou van harte uit om in de lijdensweek, ieder in zijn eigen huis, de vespers in geestelijke verbondenheid met elkaar te vieren. We hopen dat op deze wijze voor veel mensen de vespers, net als vorig jaar, weer wat bijdragen aan een stuk rust en vertrouwen in een tijd van crisis.

Het liturgieboekje met de liturgie-informatie van alle vier de vespers vindt u hier!.