Winterbuffet voor het goede doel!

Met elkaar zijn we als gemeente al 20 jaar in touw voor die ander in Oost-Europa en Afrika. Ook in dit jubileumjaar organiseert de PLU-commissie weer traditiegetrouw een winterbuffet met een 3-gangenkeuzemenu. Schuif op één van de tijden aan in de grote zaal van ons kerkgebouw (Buiten Nieuwstraat 67-69) en eet heerlijk mee!

Omdat we graag iedereen in de gelegenheid willen stellen om mee te eten, is er een taxiservice voor ouderen zonder vervoer of voor wie slecht ter been is. Wilt u hiervan gebruik maken, geef dat dan aan op het opgaveformulier. We nemen dan contact met u op!

Komt u ook? Van harte welkom! Vul het opgaveformulier in en lever deze uiterlijk dinsdag 28 januari a.s. in. Dat kan o.a. via email, zie het opgaveformulier voor meer informatie.

De opbrengst is zoals altijd weer voor die ander: het zendingswerk in Botswana en de hulpverlening in Oost-Europa.