Een koninklijke onderscheiding voor onze kosteres

Vanmorgen, na afloop van de ochtenddienst werd onze kosteres Willy de Lange-Potkamp, verrast door onze burgemeester, die namens Zijne Majesteit de koning haar een koninklijke onderscheiding uitreikte: lid in de orde van Oranje-Nassau. En dát omdat ze onze gemeente al 50 jaar dient als kosteres.

Háár eerste reactie: “Wat ben ík blij dat ik dit allemaal van te voren niet geweten heb!”.

Behalve dit feestelijke moment werd er ook aandacht besteed aan het 50-jarige huwelijk van ons kostersechtpaar én “de verjaardag” van ons kerkgebouw. Kortom: een feestelijke dienst waarin we vooral ook onze dank hebben gebracht bij onze God, die ons zegent… dag aan dag!

Zie ook: http://www.koggecourant.nl/…/6631-koninklijke-onderscheidin…

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

feest-3feest-2feest