• 5 september 2021

Onze kerkdiensten: live en online in beeld en geluid

In verband met de maatregelen van de overheid t.a.v. de uitbraak van het coronavirus COVID-19 en ter voorkoming van de verspreiding hiervan, wijkt de manier waarop we samenkomen helaas nog steeds af van hoe het was. We kunnen op dit moment slechts met kleine groep mensen samenkomen. Het bijwonen van een kerkdienst is alleen mogelijk na aanmelding vooraf.

Onze kerkdiensten worden echter ook in beeld en geluid live uitgezonden. De live-uitzending van de ochtenddienst start om 9.30 uur, die van de middagdienst om 17.00 uur.

U kunt online meekijken en/of luisteren via ons YouTube-kanaal of www.kerkdienstgemist.nl. Van harte welkom!

Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas aanwezig voor de allerkleinsten én kindernevendienst voor kinderen van groep 1 t/m 5!