Kerkdiensten (online)

• 24 januari 2021

In verband met de maatregelen van de overheid t.a.v. de uitbraak van het coronavirus COVID-19 en ter voorkoming van de verspreiding hiervan, wijkt de manier waarop we samenkomen nog steeds af van hoe het was. We hebben als kerk besloten om tijdens de huidige “harde” lockdown weer een stapje terug te doen en geen fysieke kerkdiensten te beleggen maar uitsluitend online “samen te komen”.

Onze kerkdiensten worden daarom zowel in beeld en geluid live uitgezonden. De live-uitzending van de ochtenddienst start om 9.30 uur, die van de middagdienst om 17.00 uur. U kunt op dat moment of later online meekijken en/of luisteren via ons YouTube-kanaal of www.kerkdienstgemist.nl, gemakkelijk te bereiken via de knoppen op onze homepage. Van harte welkom!

De komende zondagen zal onze eigen ds. A. Hakvoort in bijna alle diensten voorgaan.