• 23 juni 2019

In verband met de maatregelen van de overheid t.a.v. de uitbraak van het coronavirus COVID-19 en ter voorkoming van de verspreiding hiervan, wijkt de manier waarop we samenkomen nog steeds af van hoe het was. Met ingang van zondag 5 juli kunnen we als kerk wel weer met een grotere groep mensen samenkomen maar nog steeds gelden er beperkingen. Zo is het aantal beschikbare deelnemers beperkt en is het bijwonen van een kerkdienst alleen mogelijk na aanmelding vooraf.

Onze kerkdiensten worden echter ook in beeld en geluid live uitgezonden. Deze live-uitzendingen starten doorgaans om 9.30 en 17.00 uur. Tijdens de zomervakantie (van 5 juli t/m 16 augustus) vervalt de dienst van 17.00 uur maar is er wél een gezamenlijke dienst met de Nederlandse Gereformeerde Kerk van Kampen in ons kerkgebouw. Deze is te zien en te beluisteren vanaf 19.00 uur.

U kunt online meekijken en/of luisteren via ons YouTube-kanaal of www.kerkdienstgemist.nl, klik op de gewenste button op onze homepage om mee te luisteren en/of te kijken.