Eerste Pinksterdag (online)

• 31 mei 2020

Het feest van Pinksteren is één van de hoogtepunten in het kerkelijke jaar. Samen vieren we de komst van de Heilige Geest op aarde.

In verband met de maatregelen van de overheid t.a.v. de uitbraak van het coronavirus COVID-19 en ter voorkoming van de verspreiding hiervan, worden er de komende maanden geen diensten belegd waarbij we als gemeente samen komen. Wel vinden er iedere zondag online live-uitzendingen plaats van onze kerkdiensten, waarbij alleen de mensen met een bijzondere taak in de kerk aanwezig zijn, zoals onze predikant, de kerkenraad, de koster en musici.

Deze live-uitzendingen starten om 9.30 en 17.00 uur. U kunt online meekijken en/of luisteren via ons YouTube-kanaal of www.kerkdienstgemist.nl, zie hiervoor de “knoppen” op de homepage van onze website.