Kerst in Oud Kampen en in de kerk…

Kerst in Oud Kampen… én in de kerk!

Kerst in Oud Kampen is een jaarlijks terugkerend evenement in de oude binnenstad van Kampen. De toch al sfeervolle binnenstad van Kampen verandert op zaterdag 22 en zondag 23 december in een groot openluchttheater.

Onze kerk ligt op de route en is tijdens dit evenement open en er is voor jong en oud altijd wat te doen: muziek, theater of gewoon even lekker rustig zitten met een bak koffie of thee.

Buiten op straat kunnen bezoekers kniepertjes bakken onder het genot van een gesprek met een vrijwilliger van één van de eet-initiatieven die Kampen rijk is: Leger des Heils, de Eetkamer, EetZe of La Plu. Binnen in de kerk is een kindertheater met poppenkast voor de kinderen. In de andere zaal is doorlopend live muziek: Een afwisseling van verschillende soorten en stijlen kerstmuziek, in een gezellige huiskamersetting. Lekker om naar te luisteren en even bij te komen onder het genot van een kopje (warm) drinken en wat lekkers. Op zondag is er om 17.00 uur een kerkdienst met samenzang van bekende liederen. Van harte welkom!

Meer informatie over Kerst in Oud Kampen? Kijk opwww.kerstinoudkampen.nl