Vespervieringen

Het is een traditie: de gezamenlijke vespervieringen van de Gereformeerde Kerken in Kampen en IJsselmuiden. Ook dit jaar organiseren we deze vieringen weer samen. Zo staan we samen stil, als broers en zussen, bij het lijden van Christus. Ook persoonlijk door stilte, meditatie, muziek en gebed. Iedere avond een moment om bewust te worden van het geweldige offer van Jezus. Heiland en Redder van deze wereld. Een mooi moment in een wereld van onrust en haast. Zet het in je agenda!

De vespers houden we in de lijdensweek op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, zowel in Kampen en IJsselmuiden. In Kampen in de Bazuinkerk (Cello 1) en in IJsselmuiden in de Goede Herderkerk (Burg. v Engelenweg 175). Op Goede Vrijdag zijn er in de verschillende kerken de normale diensten.

De vespers zijn kort, ze beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer een half uur. We nodigen u/jou van harte uit dit met elkaar te vieren en hopen iedere dag op een goede opkomst.